Noul Dark Mode din iOS 13 apare în capturi de ecran, înainte de WWDC 2019

1.008 ori
<b>Noul Dark Mode din iOS 13 apare în capturi de ecran, înainte de WWDC 2019</b>Peste mai puţin de o săptămână are loc WWDC 2019, evenimentul axat pe software al celor de la Apple, care va avea rolul de a dezvălui iOS 13. Ştiam deja că ni se pregăteşte un Dark Mode pentru acest release

Peste mai puţin de o săptămână are loc WWDC 2019, evenimentul axat pe software al celor de la Apple, care va avea rolul de a dezvălui iOS 13. Ştiam deja că ni se pregăteşte un Dark Mode pentru acest release şi mulţi designeri au speculat în randări legat de felul în care va arăta. Azi avem şi o scăpare de capturi de ecran care ne arată cum va fi Dark Mode până la urmă.

iOS 13

Capturile au fost publicate în exclusivitate de către 9to5mac.com şi prezintă o nouă aplicaţie Reminders, printre altele. Dark Mode se poate activa din Settings sau direct din Control Center, pentru acces mai rapid. Observăm că Dock-ul adoptă un fundal închis la culoare, în locul celui deschis, iar Apple ar putea propune şi noi fundaluri care să meargă mai bine cu Dark Mode.

Aplicaţia Apple Music are şi ea Dark Mode aplicat, cu un fundal total negru, care arată excelent pe un device cu ecran OLED. Se va face şi economie de baterie cu această ocazie. Reţineţi că Dark Mode nu e doar un fundal negru şi atât, ci o întreagă paletă de contraste aplicate nuanţelor închise ce apar în aplicaţii şi homescreen, setări, Control Center şi zona Today. 

iOS 13

O altă modificare din iOS 13 este acel panou de control care apare când faci o captură de ecran. În loc să vedem un fundal gri cu tool-uri de editare, avem o variantă blurată a wallpaper-ului folosit şi tool-uri cu iconuri mult mai realiste. Acestea pot fi şi mutate pe iPad.

iOS 13 iPad

Vedem şi interfaţa de iOS 13 de pe iPad, cu o aplicaţie Remidners care are o bară laterală generoasă şi secţiuni separate pentru Today, Scheduled, Flagged sau All. Aplicaţia foloseşte fontul SF UI Rounded, care a debutat în Wallet cu iOS 12.2 . Aflăm şi că aplicaţiile Find My Friends şi Find My iPhone au fost unificate, sub numele de "Find My".

iOS 13 ar trebui să mai aducă şi modificări la nivel de multitasking, un gest de undo pentru tot sistemul, un manager de fonturi, aplicaţie Mail evoluată şi altele. Aflăm mai multe pe 3 iunie la WWDC 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×