Debutul lui iStyle, magazinul de produse Apple din AFI Cotroceni Palace, surprins de camera Mobilissimo (Video)

4.268 ori
<b>Debutul lui iStyle, magazinul de produse Apple din AFI Cotroceni Palace, surprins de camera Mobilissimo (Video)</b>Cel de-al patrulea magazin iStyle, specializat în comercializarea de produse Apple a fost deschis în data de 9 aprilie în AFI Palace Cotroceni, unul dintre cele mai mari mall-uri din București. La eveniment au participat Cosmin de la Cassa Loco, care...

Cel de-al patrulea magazin iStyle, specializat în comercializarea de produse Apple a fost deschis în data de 9 aprilie în AFI Palace Cotroceni, unul dintre cele mai mari mall-uri din București. La eveniment au participat Cosmin de la Cassa Loco, care a fost MC, jurnaliști, bloggeri, iar printre fanii Apple care așteptau în fața magazinului se număra și prietenul nostru Dan Paul, aka @iDante.

Cel puțin 100 de persoane au așteptat debutul acestui nou iStyle, unii chiar cu ore bune inaintre de momentul deschiderii, așteptând pe scaune pliante. Fanii înrăiți Apple nu au lipsit, dar un sistem de bonuri de ordine și o listă au făcut puțină ordine în rândul celor nerăbdători. Am văzut copii prezenți și persoane în vârstă, semn că nu există limită de vârstă la pasiunea pentru gadgeturilor celor din Cupertino.

Debutul lui iStyle, magazinul de produse Apple din AFI Cotroceni Palace

Fațada acestei reprezentanțe iStyle era acoperită cu hârtie inițial, pentru a ține crescut suspansul și misterul, iar pe respectiva hârtie își declarau dragostea pentru Apple cei prezenți, desenând cu markerul sau scriind. După ce hârtia s-a rupt și publicul a intrat în magazin, în grupuri de câte 15, am aflat că erau prezenți și câțiva reprezentanți Vodafone, pentru a vinde modele iPhone 4.

Cosmin Tudoran MC la deschiderea iStyle Cotroceni.

Această reprezentanță autorizată Apple este destul de spațioasă și oferă o varietate largă de produse Apple și accesorii. Fie că e vorba de iPod Touch de generație a patra, iPod nano, iPhone 4, MacBook Air, iMac sau Mac Mini, toate produsele erau prezente, în afară de iPad. Am putut vedea și carcase Angry Birds pentru iPhone 4, semn că popularitatea jocului este în creștere, iar printre electronice se aflau și imprimante HP cu suport wireless.

Debutul lui iStyle, magazinul de produse Apple din AFI Cotroceni Palace

Mai multe detalii aflați din fotografiile disponibile în articol și din clipul video, care vă oferă o idee asupra atmosferei de la lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×