BlackBerry Orlando, un Curve Touch cu tastatură fizică?

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.427 ori
<b>BlackBerry Orlando, un Curve Touch cu tastatură fizică?</b>Se pare că nu doar HTC sau Nokia au avut parte de scăpări în ultima săptămână, deoarece și RIM și ale sale noi BlackBerry-uri au început să apară tot mai des pe web. Pe lângă BlackBerry Bold Touch, îl descoperim acum și pe BlackBerry...

Se pare că nu doar HTC sau Nokia au avut parte de scăpări în ultima săptămână, deoarece și RIM și ale sale noi BlackBerry-uri au început să apară tot mai des pe web. Pe lângă BlackBerry Bold Touch, îl descoperim acum și pe BlackBerry Orlando, pe care îl putem numi un soi de BlackBerry Curve Touch dotat cu tastatură fizică QWERTY.

Orlando este doar un nume de cod, iar designul său este identic cu al modelului Sedona aka Apollo, pe care l-am văzut cu ceva timp în urmă. Handsetul din imagine vine cu un ecran touch și a fost numit un "mini Bold Touch" de către cei de la n4bb, sursa scăpării imaginilor. Vestea bună este că acest terminal este o variantă high end de Sedona/Apollo, deci ne așteptam la specificații destul de bune.

BlackBerry Orlando ar putea fi o versiune a lui BlackBerry Malibu, sau doar înrudit cu acesta, făcând parte din seria Curve Touch de nouă generație. Diferența este că Orlando aduce în plus tastatura QWERTY fizică atât de celebră pe handseturile RIM. Din păcate nu avem și specificații pentru acest model, care ar trebui să ruleze BlackBerry OS 6.1 și să încorporeze măcar un procesor de 1 GHz.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×