Sony lucrează la propriul telefon pliabil, care ar veni cu un ecran rulabil chiar din decembrie 2019

1.742 ori
<b>Sony lucrează la propriul telefon pliabil, care ar veni cu un ecran rulabil chiar din decembrie 2019</b>Sony este una dintre marile companii de pe glob care nu s-au implicat încă în bătălia pliabilelor, nici măcar prin scăpări, randări, schițe sau brevete. Până și Oppo și Google au avut indicii mai multe despre implicare. Ei bine azi apar informații că Sony

Sony este una dintre marile companii de pe glob care nu s-au implicat încă în bătălia pliabilelor, nici măcar prin scăpări, randări, schițe sau brevete. Până și Oppo și Google au avut indicii mai multe despre implicare. Ei bine azi apar informații că Sony ar pregăti propriul pliabil, dar unul cu format special.

Până acum am văzut 3 pliabile mari și late: anonimul Royole FlexPai, care era de vânzare la Quickmobile la un moment dat și amânatele Galaxy Fold și Huawei Mate X. Recent a scăpat un brevet de terminal pliabil Samsung rulabil ca un soi de pergament care se rulează pe un cilindru și extinde ecranul.

Sony lucrează la propriul telefon pliabil, care ar veni cu un ecran rulabil chiar din decembrie 2019

Cam asta așteptăm și de la Sony, conform zvonacului Max J, care a postat informațiile noi pe Twitter. Se pare că Sony ar lucra la un pliabil, iar prototipurile au început să fie asamblate deja. Au la bord ecrane de la LG Display, cameră cu capacitate de zoom 10x și o baterie de doar 3220 mAh.

E amintit și un procesor Snapdragon 7250 pentru prototip, convertit în Snapdragon 855 pe variantă finală. Suportul 5G e de asemenea garantat. Sursa vorbește despre un design "Nautilus". Asta înseamnă că va avea un ecran retractabil și rulabil. Sunt zvonuri că produsul ar putea sosi chiar în decembrie 2019.

Ca idee Samsung a prezentat încă un ecran rulabil încă din 2016, dar nu a reușit să îl aducă în mainstream la cost rezonabil. Va reuși Sony cu soluția LG Display oare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×