O variantă Honor al lui Huawei Mate 30 Lite ar putea fi primul telefon cu HarmonyOS

1.289 ori
<b>O variantă Honor al lui Huawei Mate 30 Lite ar putea fi primul telefon cu HarmonyOS</b>Cu siguranţă cel mai important anunţ al finalului de săptămână este cel legat de Harmony OS. Huawei a prezentat în sfârşit sistemul său de operare, care ar urma să devină rival al lui Android în următorii ani. Cei care au privit cu atenţie conferinţa au..

Cu siguranţă cel mai important anunţ al finalului de săptămână este cel legat de HarmonyOS. Huawei a prezentat în sfârşit sistemul său de operare, care ar urma să devină rival al lui Android în următorii ani. Cei care au privit cu atenţie conferinţa au remarcat momentul în care CEO-ul Huawei a precizat că primul telefon cu HarmonyOS la bord va fi prezentat în următoarele zile şi va fi un Honor.

Se zvoneşte că ar fi o variantă derivată lui Huawei Mate 30 Lite pentru China. De altfel şi surse din China insistă că Mate 30 Lite va inaugura acest OS. Asta deşi Huawei s-a ferit pe cât de mult posibil să îşi asocieze platformă cu smartphone-urile la prezentarea oficială pentru a nu aliena Google tocmai acum când disputa cu SUA continuă. Revenind la scăpare, surse apropiate de Slashleaks afirmă că primul telefon cu HarmonyOS va debuta la mijloc de septembrie de fapt.

Handsetul va sosi în două variante: una cu HarmonyOS pentru China şi una cu EMUI 10 şi Android Q la nivel internaţional. Huawei Mate 30 Lite a debutat deja teoretic, sub forma precursorului Maimang 8, sau cel puţin aşa credeam până să îl vedem pe Huawei Nova 5i Pro, care ar fi la rândul său candidat la un rebranding sub numele de Mate 30 Lite.

Cât despre HarmonyOS, avem un articol complet cu toate noutăţile sale şi se pare că armele sale secrete sunt scalabilitatea, dar şi un micro kernel care ajută cu securitatea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×