CEO-ul Microsoft Asia-Pacific dezvăluie faptul că Nokia va lansa două smartphone-uri până la sfârșitul anului; alte două modele așteptate în trimestrul 2 din 2017

988 ori
<b>CEO-ul Microsoft Asia-Pacific dezvăluie faptul că Nokia va lansa două smartphone-uri până la sfârșitul anului; alte două modele așteptate în trimestrul 2 din 2017</b>James Ruterhfoord - CEO-ul Microsoft Asia, a anunțat astăzi faptul că două smartphone-uri Nokia vor fi lansate până la sfârșitul anului, urmând ca alte două modele să ajungă pe piață în startul trimestrului 2 din 2017.

Chiar astăzi, James Ruterhfoord - CEO-ul Microsoft Asia - Pacific, a declarat faptul că până la sfârșitul acestui an HMD Global pregătește lansarea a două smartphone-uri Nokia, urmând ca la începutul trimestrului cu numărul 2 din 2017 să vedem alte două terminale. Posibil ca acestea să fie dezvăluie chiar în cadrul târgului Mobile World Congress din Barcelona.

Despre modelele ce urmează a debuta până la sfârșitul anului, nu se știu prea multe până în acest moment, cu toate că unele indicii au fost oferite de către benchmark-uri. Unul dintre cele două terminale ar putea fi Nokia D1C - telefon cu display Full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 430, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare la pachet.

El ar urma să vină cu o cameră foto principală de 13 megapixeli și cu un senzor frontal de 8 megapixeli. Și Android 7.0 Nougat ar fi la bord preinstalat, dar pentru moment nu există detalii precise care să ne confirme existența sa. Rămâne de văzut ce alte scăpări ajung pe web în perioada următoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×