HMD Global confirmă sosirea noilor smartphone-uri Nokia la început de 2017; modele așteptate la MWC!

1.333 ori
<b>HMD Global confirmă sosirea noilor smartphone-uri Nokia la început de 2017; modele așteptate la MWC!</b>Anterior descopeream faptul că HMD Global, firma ce a achiziționat drepturile de utilizare a brandului Nokia pe telefoane și tablete în următorii 10 ani, va participa la târgul de tehnologie Mobile World Congress 2017, iar astăzi compania anunță că

La scurt timp de la aflarea veștii că HMD Global va fi prezent în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona, iată că firma finlandeză ce a cumpărat drepturile de a folosi brandul Nokia pe telefoane și tablete în următorii 10 ani anunță astăzi că într-adevăr aceste noi dispozitive vor sosi la început de 2017. 

HMD Global

Această nouă generație de telefoane mobile destinate consumatorilor va sosi alături de modele feature-phone Nokia destinate piețelor emergente din lume. Ni se aduce la cunoștiință totodată și faptul că firma HMD este condusă de către CEO-ul Arto Nummela, fost director Microsoft și Nokia (aflat în stânga imaginii de mai sus) și de către președintele Florian Seiche ce are trecut în CV și rolul de vice-președinte al filialei HTC Europe (prezentat în dreapta).

Florian Seiche a declarat că acesta este momentul oportun pentru o renaștere pe piața terminalelor mobile, piață care este inundată de fel și fel de produse. Consumatorii caută terminale care să fie utile, captivante, modele care să provină din partea unui brand în care pot avea încredere, iar HMD promite să aducă asemenea dispozitive la vânzare în curând. Posibil ca primul telefon din noua eră Nokia să fie modelul D1C.

Potrivit unui zvon recent acesta ar sosi în două variante diferite, prima oferindu-ne un display de 5 inch, 2 GB RAM și o cameră foto principală de 13 megapixeli. Va exista și o versiune phablet de 5.5 inch cu 3 GB RAM, cameră foto de 16 megapixeli și Android 7.0 Nougat la pachet!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×