Dell lansează două noi telefoane: XCD29 și XCD35; Android low end la putere!

1.248 ori
<b>Dell lansează două noi telefoane: XCD29 și XCD35; Android low end la putere!</b>Dell tocmai a anunțat lansarea a două noi telefoane mobile cu Android la bord și specificații modeste: Dell XCD28 și Dell XCD35. Terminalele sunt disponibile deocamdată doar în India, primul costând aproximativ 247 de dolari, în vreme ce XCD35 se...

Dell tocmai a anunțat lansarea a două noi telefoane mobile cu Android la bord și specificații modeste: Dell XCD28 și Dell XCD35. Terminalele sunt disponibile deocamdată doar în India, primul costând aproximativ 247 de dolari, în vreme ce XCD35 se vinde la prețul de 382 de dolari.

Handseturile nu vor beneficia de reduceri prin includerea în oferta operatorilor, astfel că ele sunt disponibile la liber. Aflăm și că Dell XCD28 folosește un ecran de 2.8 inchi, de aici și numele său, iar dotările sale includ radio FM, o cameră de 3.2MP, memorie internă de 200MB și un slot pentru carduri microSD de până la 16GB.

XCD35 vine cu un ecran capacitiv de 3.5 inchi și aflăm că ambele handseturi suportă conectivitate 3G, WiFi și Bluetooth. Să sperăm că aceste modele vor părăsi India și vor sosi și în Europa, deși se pare că ele sunt de fapt terminalele ZTE Racer și Blade rebranduite, deci am putea să le gasim mai repede decat speram.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×