Un nou virus lovește China: virusul zombie afectează milioane de telefoane!

1.524 ori
<b>Un nou virus lovește China: virusul zombie afectează milioane de telefoane!</b>Un nou virus lovește China: virusul zombie afectează milioane de telefoane! Aflăm că Shanghai Daily a descoperit un virus tip zombie, deghizat în aplicație antivirus pentru telefonul mobil. &nbsp; La ora actuală peste 1 milion de utilizatori din...

Un nou virus lovește China: virusul zombie afectează milioane de telefoane! Aflăm că Shanghai Daily a descoperit un virus tip zombie, deghizat în aplicație antivirus pentru telefonul mobil.

La ora actuală peste 1 milion de utilizatori din China au fost afectați, handseturile lor fiind vulnerabile atacurilor hackerilor. Aceștia au profitat de ocazie să răspândească virusul, dar și pentru a face spam pe telefoanele infectate cu tot felul de linkuri clasice (cum să faci bani, pornografie, loterii etc).

Per total, utilizatorii infectați au fost taxați cu aproximativ 300.000 de dolari pe zi în tarife pentru mesaje trimise, din cauza virusului. Autoritățile chineze au reușit totuși să descopere sursa acestui software, dar compania în cauză insistă că nu are de-a face cu aplicația dăunatoare și că este o victimă la rândul său.

Se va extinde oare acest virus și dincolo de Asia?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×