Noul XPERIA: Anzu X12, În noi imagini și cu noi detalii

1.959 ori
<b>Noul XPERIA: Anzu X12, În noi imagini și cu noi detalii</b>După ce am aflat că Sony Ericsson XPERIA X10 va avea un succesor, sub forma modelului Anzu, iată că descoperim o nouă serie de imagini cu acest terminal, pe care îl puteți admira mai jos. Deocamdată el se afla în faza de prototip și aflăm că...

După ce am aflatSony Ericsson XPERIA X10 va avea un succesor, sub forma modelului Anzu, iată că descoperim o nouă serie de imagini cu acest terminal, pe care îl puteți admira mai jos. Deocamdată el se afla în faza de prototip și aflăm că versiunea finală ar putea rula Android 2.3 Gingerbread.

în acest moment, Anzu rulează doar Android 2.1 și sperăm ca Sony Ericsson să nu ne facă vreo surpriză neplăcută, lansând telefonul cu acest OS învechit deja. în ce privește o listă de specificații pentru noul XPERIA X12, deocamdată știm doar că handsetul vine cu un ecran touch de 4.3 inchi, port HDMI și o cameră de 12 megapixeli, capabilă de captură video 1080p.

Anzu încorporează și o cameră frontală pentru apeluri video, iar speculațiile afirmă că acest model ar putea debuta în primul trimestru al anului viitor, întărind astfel ipoteza lansării sale cu Android 2.3 la bord.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×