Dell va vinde telefoane Windows Mobile

1.094 ori
<b>Dell va vinde telefoane Windows Mobile</b>Conform celor de la Engadget, Dell distribuie in acest moment 2 handseturi branduite Pharos care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile. Terminalele sunt disponibile pe site-ul companiei chiar acum. Este vorba despre modelele Travller 117 si 127, care...

Conform celor de la Engadget, Dell distribuie in acest moment 2 handseturi branduite Pharos care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile. Terminalele sunt disponibile pe site-ul companiei chiar acum.

Este vorba despre modelele Travller 117 si 127, care suporta conectivitate HSDPA (7.2 Mbps), includ GPS si 2 camere, dintre care una de 2 megapixeli. Terminalul Traveller 127 dispune de o tastatura fizica, in vreme ce 117 foloseste doar ecranul sau touch VGA. Ultima oara cand Dell si cuvantul "smartphone" se aflau in aceeasi fraza, se zvonea ca aceasta companie ar fi produs misteriosul "Google Phone", existand si un concept foarte inedit branduit Dell la acea vreme.

Ramane de vazut daca Dell va reusi sa concureze cu eternul sau rival, HP pe piata smartphone-urilor, fie ele cu touchscreen, tastatura fizica, sau ambele. Recent va informam ca Hewlett Packard pregateste niste terminale foarte promitatoare, astfel ca nu ne-ar surprinde sa avem vesti si de la Dell, care deocamdata nu pot produce ceva de nivelul seriei iPaQ.

Sursa: Uberphones

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×