Dell Venue 8 7000 primește o recenzie de la video bloggerul Marques Brownlee, care Îi laudă ecranul, dar nu și designul (Video)

1.017 ori
<b>Dell Venue 8 7000 primește o recenzie de la video bloggerul Marques Brownlee, care Îi laudă ecranul, dar nu și designul (Video)</b>Tableta Dell Venue 8 7000 a căpătat o popularitate deosebită anul trecut, pentru că a reușit să fie mai subtire decât iPad Air 2, măsurând doar 6 mm în grosime. în plus, acest device vine cu tehnologie Intel RealSense și câteva camere în...

Tableta Dell Venue 8 7000 a căpătat o popularitate deosebită anul trecut, pentru că a reușit să fie mai subtire decât iPad Air 2, măsurând doar 6 mm în grosime. în plus, acest device vine cu tehnologie Intel RealSense și câteva camere în spate, care măsoară adâncimea imaginii. Ei bine, acest produs a ajuns și la faimosul video blogger Marques Brownlee, care a realizat o recenzie video destul de concisă și bine informată.

Reviewerul compară designul acestui terminal cu cel al unui telefon Sharp Aquos Crystal, mai ales prin prisma faptului că avem acea "bărbie" care include camera frontală și un difuzor stereo de mari dimensiuni. Aparent, aceasta bărbie devine o margine puțin cam incomodă când ținem tableta în landscape și având în vedere ecranul de 8.4 inch și cu aspect 16:9, vom ține des tableta în landscape la filme și jocuri...

De asemenea, terminalul vine cu Android KitKat în versiune aproape stock, iar jocurile și filmele arată fantastic pe ecranul său OLED cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli. Bloggerul nu se sfiește să numească acest ecran cel mai bun de pe o tabletă din segmentul de diagonală 7-8 inch, dar per total el consideră că potențialii clienți ar fi mai câștigați dacă ar cumpăra un iPad Mini de nouă generație, un Nexus 9 sau o tabletă Nvidia Shield.

în plus, chiar dacă acele 3 camere Intel RealSense din spate sunt prezente la bord, utilizatorul nu prea le va folosi. Reviewerul apreciază totuși efortul celor de la Dell, mai ales pentru acel ecran fantastic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×