Dell Venue 8 7840, cea mai subțire tabletă din lume este acum disponibilă spre achiziție la prețul de 399$

697 ori
<b>Dell Venue 8 7840, cea mai subțire tabletă din lume este acum disponibilă spre achiziție la prețul de 399$</b>O tabletă despre care scriam acum ceva timp era și Dell Venue 8 7000, device cu grosime de doar 6.09 mm ce aduce la pachet și o configurație hardware de top. Prin intermediul unei postări recente de pe platforma Reddit aflăm că o versiune...

O tabletă despre care scriam acum ceva timp era și Dell Venue 8 7000, device cu grosime de doar 6.09 mm ce aduce la pachet și o configurație hardware de top. Prin intermediul unei postări recente de pe platforma Reddit aflăm că o versiune destinată pieței americane numită Venue 8 7840 ajunge a fi comercializată în magazinele BestBuy la prețul de 399$.

Dell Venue 8 7840 aduce un display Quad HD OLED de 8.4 inch cu rezoluție 2.560 x 1.600 pixeli, un procesor quad-core Intel Atom Z3580 de 2.3 Ghz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, un slot microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli, cât și un senzor frontal de 2 megapixeli.

Pe lângă aceste componente, tableta celor de la Dell iese în evidență și printr-un senzor foto dual secundar ce este capabil să realizeze captură 3D, sistemul funcționând în tandem cu modulul de 8 megapixel amintit anterior. Cum vi se pare prețul în raport cu specificațiile oferite?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×