HMD Global recunoaște faptul că numele telefoanelor Nokia pot deruta cumpărătorii; Pregătește schimbări

3.103 ori
<b>HMD Global recunoaște faptul că numele telefoanelor Nokia pot deruta cumpărătorii; Pregătește schimbări</b>Un lucru pe care l-ați observat și voi cu siguranță este acela că HMD Global nu este atât de ingenioasă atunci când vine vorba despre denumirile asociate smartphone-urilor Nokia din portofoliu. Anual vin noi și noi terminale

Un lucru pe care l-ați observat și voi cu siguranță este acela că HMD Global nu este atât de ingenioasă atunci când vine vorba despre denumirile asociate smartphone-urilor Nokia din portofoliu. Anual vin noi și noi terminale și am ajuns la momentul în care avem pe piață dispozitive precum Nokia 3, Nokia 3.1, Nokia 3.2 - denumiri care după cum și finlandezii confirmă, pot deruta cumpărătorii.

Confuzii mai mari sunt create și de către telefoane precum Nokia 8 și Nokia 8.1. Deși te-ai aștepta ca Nokia 8.1 să fie un succesor demn pentru Nokia 8 care la origini era un flagship, în realitate lucrurile stau complet diferit și te trezești că ai achiziționat un smartphone mid-range de fapt.

Deși HMD Global a adus pe piață device-uri pentru diferite bugete, cu schema de numire a terminalelor a cam dat greș. Cu toate acestea faptul că își recunoaște vina este un lucru bun, astfel că în perioada următoare vom primi device-uri cu nume mai ușor de identificat de către consumatori. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×