HMD Global recunoaște faptul că numele telefoanelor Nokia pot deruta cumpărătorii; Pregătește schimbări

Autor:  | Publicat în:  HMD Global  Nokia 2.915 ori
<b>HMD Global recunoaște faptul că numele telefoanelor Nokia pot deruta cumpărătorii; Pregătește schimbări</b>Un lucru pe care l-ați observat și voi cu siguranță este acela că HMD Global nu este atât de ingenioasă atunci când vine vorba despre denumirile asociate smartphone-urilor Nokia din portofoliu. Anual vin noi și noi terminale

Un lucru pe care l-ați observat și voi cu siguranță este acela că HMD Global nu este atât de ingenioasă atunci când vine vorba despre denumirile asociate smartphone-urilor Nokia din portofoliu. Anual vin noi și noi terminale și am ajuns la momentul în care avem pe piață dispozitive precum Nokia 3, Nokia 3.1, Nokia 3.2 - denumiri care după cum și finlandezii confirmă, pot deruta cumpărătorii.

Confuzii mai mari sunt create și de către telefoane precum Nokia 8 și Nokia 8.1. Deși te-ai aștepta ca Nokia 8.1 să fie un succesor demn pentru Nokia 8 care la origini era un flagship, în realitate lucrurile stau complet diferit și te trezești că ai achiziționat un smartphone mid-range de fapt.

Deși HMD Global a adus pe piață device-uri pentru diferite bugete, cu schema de numire a terminalelor a cam dat greș. Cu toate acestea faptul că își recunoaște vina este un lucru bun, astfel că în perioada următoare vom primi device-uri cu nume mai ușor de identificat de către consumatori. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×