OS-ul pregătit de către Huawei ar putea fi destinat în primă fază telefoanelor low-end; Debutul așteptat în octombrie

839 ori
<b>OS-ul pregătit de către Huawei ar putea fi destinat în primă fază telefoanelor low-end; Debutul așteptat în octombrie</b>Pe fondul zvonurilor cu privire la faptul că sistemul de operare Huawei ar fi cu 60% mai rapid decât Android-ul Google, apar și vești despre posibila perioadă în care această soluție alternativă va debuta comercial

Pe fondul zvonurilor cu privire la faptul că sistemul de operare Huawei ar fi cu 60% mai rapid decât Android-ul Google, apar și vești despre posibila perioadă în care această soluție alternativă va debuta comercial. Potrivit analistului chinez Guo Minghao se așteaptă ca distribuirea sistemului de operare Ark OS / HongMeng OS să aibă loc undeva prin luna octombrie a acestui an dacă totul merge cum trebuie.

De asemenea, se crede că inițial OS-ul Huawei va fi utilizat pe telefoanele low-end destinate piețelor din Europa Central și cea Estică, dar și în alte regiuni emergente din lume. Motivul pentru care la început acest software va fi folosit doar pe telefoanele low-end este pus pe seama ecosistemului de aplicații limitat pe care HongMeng OS îl va oferi publicului din afara Chinei.

Am aflat recent că Huawei le trimite mail-uri dezvoltatorilor pentru a-i convinge să-și publice aplicațiile în magazinul AppGallery, dar nu știm cât succes au aceste acțiuni ale companiei chineze. În altă ordine de idei, un raport publicat de către cei de la The Bell indică faptul că Huawei ar putea folosi Aurora OS ca alternativă la Android-ul Google.

Aurora OS este un sistem de operare dezvoltat de către o firmă din Rusia și se bazează pe Sailfish OS. Există deja speculații potrivit cărora Huawei ar fi început testarea acestei platforme software. Ca un fapt divers aflăm că în acest an cei de la Huawei ar putea livra între 210-220 milioane de smartphone-uri. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×