HongMeng OS va fi instalat pe televizoarele Huawei pe viitor; Stai... Huawei face televizoare!?

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.144 ori
<b>HongMeng OS va fi instalat pe televizoarele Huawei pe viitor; Stai... Huawei face televizoare!?</b>Trebuie să încep acest material cu o mărturisire: nu știam că Huawei produce televizoare. Dar înveți în fiecare zi ceva nou și de vreme ce și OnePlus pregătește un TV de ce nu ar avea și Huawei unul?

Trebuie să încep acest material cu o mărturisire: nu știam că Huawei produce televizoare. Dar înveți în fiecare zi ceva nou și de vreme ce și OnePlus pregătește un TV de ce nu ar avea și Huawei unul? Acum aflăm că HongMeng OS va ajunge pe aceste televizoare Huawei.

Ultimele zvonuri indicau că HongMeng OS ar putea să fie prezentat în cadrul unei conferințe pentru dezvoltatori organizată pe 9 august în China. Deja auzisem diferiți oficiali Huawei, în frunte cu Ren Zhengfei subliniind că HongMeng OS rulează pe orice, de la ceasuri la tablete și de la telefoane la echipamente telecom.

Ei bine va ajunge și pe televizoare acest OS, mai precis pe primul televizor sub brand Huawei. Chinezii ar fi gata să își lanseze primul televizor în luna august a acestui an. Va fi un model inteligent, cu funcții de control smart home. Dacă intrarea Huawei pe piața laptop-urilor a fost bine primită, cea de pe piața TV e mai complicată.

Au fost deja scandaluri legate de microfoanele și camerele televizoarelor deștepte, care ar fi spionat utilizatorul. E o capcană în care Huawei sigur nu vrea să se bage. Pe de altă parte dacă planurile sunt deja făcute și avem oportunitatea unui TV 4K HDR ieftin și bun... să vină Huawei TV cu HongMeng atunci! De preferat fără surprize neplăcute.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×