Depanero este acum service autorizat Apple în România, asta după ce la începutul lunii Noumax pierdea certificarea

1.849 ori
<b>Depanero este acum service autorizat Apple în România, asta după ce la începutul lunii Noumax pierdea certificarea</b>Chiar în prima săptămână a lunii februarie aflam o veste nu tocmai bună pentru posesorii de dispozitive Apple din România, aceea că lista de service-uri autorizate Apple din țară se restrângea odată cu pierderea certificării

Chiar în prima săptămână a lunii februarie aflam o veste nu tocmai bună pentru posesorii de dispozitive Apple din România, aceea că lista de service-uri autorizate Apple din țară se restrângea odată cu pierderea certificării de către Noumax. Acum la nici două săptămâni distanță descoperim că un alt mare service de la noi reușește să obțină autorizația din partea companiei din Cupertino și anume Depanero.

Depanero

Acest service apare de astăzi pe lista centrelor autorizate de către Apple din România și descrierea ne confirmă că Depanero va repara produsele Mac, iPad, iPhone, Apple Watch, Apple TV, iPod și Beats la standardul impus de către firma lui Tim Cook. 

De asemenea pentru reparația produselor Apple mai puteți apela și la celelalte centre autorizate din România și anume iStyle, Cordon Electronics sau Vox din Timișoara. Revenind la Depanero, ați avut vreun produs trimis la aceștia în service până acum? Cum a fost experiența voastră?

Mulțumim pentru pont lui Fluturaș Cătălin!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×