ASUS ZenFone Max Pro (M2): Design peste predecesor, prinde lumina interesant

542 ori
<b>ASUS ZenFone Max Pro (M2): Design peste predecesor, prinde lumina interesant</b>Da, ştiu, am zis în unboxing că acest telefon are spatele acoperit cu sticlă. Mea culpa! E de fapt un material plastic special prelucrat încât să semene cu sticla şi să aibă proprietăţi similare. Un pont rapid: telefoanele cu sticla sunt puţin mai grele..

Da, ştiu, am zis în unboxing că acest telefon are spatele acoperit cu sticlă. Mea culpa! E de fapt un material plastic special prelucrat încât să semene cu sticla şi să aibă proprietăţi similare. Un pont rapid: telefoanele cu sticlă sunt puţin mai grele şi rămân reci, față de plastic, care e mai mereu cald. Vă daţi seama uşor dacă le lipiţi de obraz.

Telefonul prinde lumina într-un mod interesant, nici în valuri circulare, nici dungi verticale, ceva mai subtil şi haotic. Aduce cu valurile apei. Este un telefon glossy, dar nu exagerat şi are aderenta OK. Spatele atrage ceva amprente, dar avem o husă TPU pentru a scăpa de asta. Talia de 8.5 mm şi greutatea de 175 de grame sunt excelente pentru diagonală de 6.26 inch şi bateria de 5.000 mAh.

De câţiva ani ne tot întrebam cum baga ASUS baterii aşa mari în talii aşa mici. Nuanţa de aici este Albastru Titanium, iar handsetul este cu 5 grame mai uşor decât predecesorul şi mai arătos decât corpul acela metalic, cu capace din plastic sus şi jos. Are şi un breton mediu ca mărime, aş zice, nici picătură, dar nici parbriz.

Are rama metalică solidă şi este arătos şi comod, cam asta e concluzia despre ZenFone Max Pro (M2).

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×