Despre Facebook și HTC ChaCha cu Răzvan și Dani, Julien Ducarroz (Orange) și Kostas Kastamonitis (HTC) - Video

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.011 ori
<b>Despre Facebook și HTC ChaCha cu Răzvan și Dani, Julien Ducarroz (Orange) și Kostas Kastamonitis (HTC) - Video</b>M-am decis să nu vă rămânem datori de ieri, astfel că după ce ați văzut o galerie foto completă de la lansarea lui HTC ChaCha, avem și un clip video de la eveniment. Telefonul Facebook a fost prefațat de gazdele de la Antena 1, Răzvan și Dani...

M-am decis să nu vă rămânem datori de ieri, astfel că după ce ați văzut o galerie foto completă de la lansarea lui HTC ChaCha, avem și un clip video de la eveniment. Telefonul Facebook a fost prefațat de gazdele de la Antena 1, Răzvan și Dani care ne-au vorbit despre cât de comod este să folosești Facebook pe telefonul mobil.

Clipul din acest articol vă prezintă un rezumat al discursurilor de la conferința de presă HTC, cu Răzvan și Dani expunând avantajele Facebook, apoi Julien Ducarroz (CCO Orange România) ne vorbește despre popularitatea serviciului de socializare și în cele din urmă Kostas Kastamonitis ne oferă un demo al butonului Facebook. Pe Kostas, Commercialization Product Manager HTC l-am intervievat aici și a avut lucruri foarte interesante de spus.

Trebuie să vă reamintim că avem în acest moment un HTC ChaCha în teste și că în curând vom publica o recenzie completă a acestuia. între timp, aflați că puteți cumpăra terminalul în varianta albă de la Orange, începând de la prețul de 49 de euro cu abonamet Pantera 20 pe 2 ani și o opțiune My Smartphone. Găsiți telefonul și la evoMAG.ro (la liber), la prețul de 1.258.91 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×