HTC ChaCha debutează oficial În România prin Orange, În cadrul unui eveniment prezentat de Răzvan și Dani

3.738 ori
<b>HTC ChaCha debutează oficial În România prin Orange, În cadrul unui eveniment prezentat de Răzvan și Dani</b>Primul Facebook Phone din țara noastră este HTC ChaCha, care a debutat astăzi în cadrul unui eveniment Orange România. Am fost prezent la acest eveniment și asta după ce v-am oferit un preview al lui ChaCha cu o săptămână în urmă. Conferința...

Primul Facebook Phone din țara noastră este HTC ChaCha, care a debutat astăzi în cadrul unui eveniment Orange România. Am fost prezent la acest eveniment și asta după ce v-am oferit un preview al lui ChaCha cu o săptămână în urmă. Conferința a fost deschisă de gazdele Răzvan și Dani, prezentatorii Antenei 1.

Printre vorbitori s-au numărat și Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange România și Kostas Kastamonitis, Commercialization Product Manager. De la Julien am aflat că România are peste 3.3 milioane de utilizatori Facebook și  că dacă Facebook ar fi o țară, atunci ar fi a treia ca populație în lume.

Kostas Kastamonitis a prezentat cu entuziasm o privire de ansamblu asupra lui HTC ChaCha și ne-a demonstrat funcțiile butonului Facebook, pe care le-am detaliat și eu aici. HTC Chacha este disponibil în exclusivitate la Orange România, la un preț ce pornește de la 49 de euro (TVA inclus), oferta fiind valabilă până pe 31 august 2011 și incluzând și un abonament nou Pantera 20 și o opțiune My Smartphone începând de la 5 euro. Abonamentul va avea o perioadă contractuală de 2 ani.

HTC ChaCha debutează oficial În România

ChaCha a fost anunțat la Mobile World Congress 2011 în februarie, rulează Android 2.3.3 și a primit recent un upgrade de procesor, de la 600 la 800 MHz. Printre blogerii prezenti la conferinta s-au remarcat Zoso și eCostin, acesta din urmă plecând acasă cu un HTC ChaCha, câștigat în urma unei tombole. Răzvan și Dani au extras 3 cărți de vizită dintr-un bol și au pus câte o întrebare simplă despre ChaCha fiecărui fericit câștigător al acestui terminal.

A existat și un moment amuzant de

A existat și un moment amuzant de "hatereala" între Zoso și eCostin, detaliat sugestiv de pozele din galeria de mai jos. Lansarea de azi s-a realizat într-o atmosferă relaxată, iar vorbitorii au fost deschiși la întrebări și au la fotografii, dorind chiar și o poză "de amintire" în formația Kostas și Julien. Răzvan și Dani și-au făcut bine treaba de gazde și au însuflețit atmosfera cu experiența lor personală pe Facebook, glumind cu Julien că au mai mulți prieteni decât acesta pe serviciul de socializare.

Ei bine, dragi cititori avem și o surpriză: un interviu cu una dintre personalitățile de la lansare de azi, care va veni peste câteva ore! Rămâneți pe Mobilissimo.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×