Despre #lansareiPhone5 de la Vodafone

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.235 ori
<b>Despre #lansareiPhone5 de la Vodafone</b>iPhone 5 a debutat oficial în România de pe 2 noiembrie, 00.00. Vodafone a organizat un eveniment cu presă și public de la 22.30 la Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni. Am ajuns acolo pe la 22.40, puține persoane prin mall, dar la...

iPhone 5 a debutat oficial în România de pe 2 noiembrie, 00.00. Vodafone a organizat un eveniment cu presă și public de la 22.30 la Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni. Am ajuns acolo pe la 22.40, puține persoane prin mall, dar la sediul Vodafone m-a uimit aglomerația. Erau multe persoane, staff Vodafone, presă, bloggeri și bănuiesc că și persoane interesate de achiziție. Au lăsat să se înțeleagă că au pe stoc și ceva modele de iPhone 5.

A fost o ocazie excelentă de socializare. Am discuta cu alți editori sau bloggeri din segmentul tech. Bineînțeles că nu am ezitat în a ne uita și la celelalte telefoane din portofoliul Vodafone și să facem unele comparații cu nou lansatul smartphone Apple. Acesta se afla la loc de cinste, mare aglomerație în jurul său.

Cabral a fost cel ce a întreținut atmosfera. Au fost invitați să vorbească CEO-ul Vodafone - Inaki Berroeta care a declarat că iPhone 5 la Vodafone aduce și un abonament gratuit la serviciul de streaming muzical Zonga pentru 1 an de zile. Melania Medeleanu, Lucian Mândruță și Cabral Ibacka au primit câte un iPhone 5 de la Vodafone.

Mi-a plăcut sinceritatea afișată. Melania Medeleanu, cunoscută prezentatoare de știri și admirată pentru eleganța sa, a declarat că este curioasă ce poate fi mai bun la noul iPhone față de iPhone 4S. Lucian Mândruță și-a invitat fiica, utilizatoare de iPhone 4, să spună de ce nu ar cumpăra iPhone 5. Aceasta a menționat că nu înțelege de ce să dai foarte mulți bani pe un smartphone cu doar 0.5 inch mai mare și cu aceleași funcții ca și generația precedentă. într-un final a transmis că până la urmă trebuie cumpărat, mai mult din inerție.

iPhone 5 Vodafone

Cabral a încercat să destindă atmosera, a adus doi bloggeri pe scenă și le-a cerut opinia vis-a-vis de noul smartphone Apple. A fost distractiv să-l aud pe Cristian China Birta - chinezu.eu și Cristi Dorombach - piticu.ro. Atmosera de aseară a fost plăcută, erau multe persoane din presa it&c pe care le cunosc. S-a dovedit o ocazie excelentă în a schimba impresii și a discuta de iPhone 5 și impactul său pe plan local.

iPhone 5

iPhone 5 rămâne un smartphone care naște controverse. Un singur lucru este cert, se vinde foarte bine. Orange anunța că stocurile sale inițiale sunt epuizate, presupun că și Vodafone sau Cosmote vor trece prin asta. Interes mare, stocuri care se dovedesc insuficiente, preț mare pentru achiziția la liber. Mă așteptam să coste 2999, 3499, 4099 și a ajuns să fie cu mult peste chiar și la operatori de telefonie: 749 euro, 849 euro și 949 euro. Uriaș.

Lansare iPhone 5 Vodafone

îmi plac astfel de evenimente și mi-aș dori să văd ceva similar și pentru alte telefoane cu impact mare la public: următorul telefon din seria Nexus, viitorul Galaxy S IV, ș.a.m.d.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×