Detalii complete despre telefonul dual boot Windows 7/Symbian Fujitsu LOOX F-07C

Autor:  | Publicat în:  Fujitsu 1.534 ori
<b>Detalii complete despre telefonul dual boot Windows 7/Symbian Fujitsu LOOX F-07C</b>Anunțat oficial ieri de către operatorul japonez NTT DoCoMo și producătorul Fujitsu, terminalul LOOX F-07C este inedit prin faptul că e capabil de dual boot Windows 7/Symbian. Prețul său este de aproximativ 860 de dolari, destul de mult pentru un...

Anunțat oficial ieri de către operatorul japonez NTT DoCoMo și producătorul Fujitsu, terminalul LOOX F-07C este inedit prin faptul că e capabil de dual boot Windows 7/Symbian. Prețul său este de aproximativ 860 de dolari, destul de mult pentru un MID/smartphone, care are totuși potențialul de a înlocui un netbook.

Handsetul rulează Windows 7 Home Premium, ediția japoneză de 32 biți și folosește și Symbian drept al doilea OS. Observați și prezența unei tastaturi QWERTY glisante cu trackball, iar la bordul handsetul mai găsim și Microsoft Office Personal 2010. în ce privește lista de specificații, iat-o cum arată:

  • Display: 4 inch, LCD, 1024 x 600 pixeli
  • Camera: 5MP
  • Memorie: 1GB RAM, 32GB eMMC, slot microSDHC
  • CPU: 1.2GHz Intel Atom
  • Conectivitate: WiFi 802.11 b/g/n

Terminalul măsoară 19.8 mm în grosime și cântărește 218 grame, iar viața bateriei sale în Win 7 este destul de limitată: 2 ore, după care telefonul va trece în mod automat la Symbian pentru a economisi baterie. Handsetul va sosi pe piața japoneză în această vară, iar șansele penru o lansare europeană sunt minime.

Detalii complete despre telefonul dual boot Windows 7/Symbian Fujitsu LOOX F-07C

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×