HTC 5500, telefonul Nike

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.170 ori
<b>HTC 5500, telefonul Nike</b>In timp ce asteptam sosirea mult-asteptatului HTC Omni, putem afirma cu tarie ca HTC Touch este unul dintre cele mai impresionante smartphone-uri din arsenalul producatorului. Totusi, o surpriza a fost anuntat, sub forma terminalului prezentat in imaginea...

In timp ce asteptam sosirea mult-asteptatului HTC Omni, putem afirma cu tarie ca HTC Touch este unul dintre cele mai impresionante smartphone-uri din arsenalul producatorului. Totusi, o surpriza a fost anuntat, sub forma terminalului prezentat in imaginea urmatoare:

Avem de-a face cu un telefon cu aceleasi specificatii tehnice ca si HTC Touch, dar care adauga produsului final, o tastatura auto-glisanta. Terminalul este cunoscut sub numele de HTC P5500 Nike si include conectivitate HSDPA/UMTS, o camera de 2 megapixeli, GPS si un display de tip touchscreen cu diagonala de 2.6 inch. Noul handset va avea dimensiuni similare cu cele ale modelului Touch, 106x53x15mm, fiind practic acelasi telefon, cu un mic upgrade.

Lansarea lui 5500 Nike este programata pentru luna septembrie si ne intrebam daca terminalul este cu adevarat branduit cu logoul celebrului producator de articole sportive. De vreme ce Samsung pregateste un Adidas Phone, nu vedem de ce HTC nu ar urma aceeasi abordare, pastrand stilul sportiv, spre deosebire de LG, care a optat pentru un brading mai trendy - Prada. La urma urmei, ar putea fi vorba doar despre un nume al terminalului si nu un branding, eventual cu mici referiri la zeita cu aceeasi denumire din mitologia greaca.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×