Detalii despre Asus P750

2.952 ori
<b>Detalii despre Asus P750</b>Astazi facem cunostinta cu telefonul Asus P750, care, conform surselor, nu va fi un smartphone in toata puterea cuvantului, ruland o versiune touchscreen a sistemului de operare Windows Mobile Professional. Acest Asus are specificatii tehnice de top,...

Astazi facem cunostinta cu telefonul Asus P750, care, conform surselor, nu va fi un smartphone in toata puterea cuvantului, ruland o versiune touchscreen a sistemului de operare Windows Mobile Professional.

Acest Asus are specificatii tehnice de top, fiind dotat cu un procesor Marvel OXA27x la o 520MHz si cu 256Mb ROM, 128Mb Ram si suportand conectivitate Bluetooth si WiFi. De asemenea P750 suporta si conectivitate de tip GSM/GPRS/EDGE si HSDPA la 3.6Mbps, iar terminalul include un receiver GPS SiRF III. Pentru utilizatorii care doresc sa imortalizeze momentele importante, noul Asus soseste dotat cu o camera de 3.2 megapixeli, cu auto-focus.

Nu cunoastem inca un pret pentru acest terminal, o data de lansare, nici macar tara in care se va lansa sau operatorul cu care va colabora producatorul. Ca in cazul majoritatii terminalelor noi de top, detaliile sunt destul de putine la ora actuala, dar ne vom multumi cu lista anterioara de specificatii tehnice. Asus ne-a uimit recent cu GPS-urile sale, atat cele destinate soferilor, cat si cele pentru utilizatorii standard. Din ce in ce mai multe terminale de acest gen include sisteme de navigare prin satelit, ceea ce reprezinta un avantaj pentru utilizator, dar si un defect pentru clientii cu venituri mici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×