Samsung G800, telefon coreean cu camera de 5 megapixeli

6.556 ori
<b>Samsung G800, telefon coreean cu camera de 5 megapixeli</b>Exact cand Samsung dezvaluise specificatiile tehnice ale terminalului G600, impreuna cu o serie de imagini cu acesta, in atentia presei de specialitate a intrat un nou model, dotat cu o camera de 5 megapixeli. Conform membrilor forumului Mobile-Review,...

Exact cand Samsung dezvaluise specificatiile tehnice ale terminalului G600, impreuna cu o serie de imagini cu acesta, in atentia presei de specialitate a intrat un nou model, dotat cu o camera de 5 megapixeli.

Conform membrilor forumului Mobile-Review, camera noului terminal, botezat G800 va suporta o lungime a focusului de 5.8 -17.4mm si exista si speculatii conform carora camera va suporta zoom optic de pana la 3x. Ar fi grozav ca aceste informatii sa fie reale, dar imaginile care il prezinta pe G800 nu sugereaza ca aceste functii ar fi reale. Handsetul este mult mai stilat decat modelul G600, fiind un slider elegant, ideal pentru utilizatorii care doresc atat un design de top cat si o lista decenta de feature-uri.

Printre specificatiile tehnice ale telefonului se numara suportul pentru conectivitate Bluetooth, USB si HSDPA. Nu cunoastem inca o data de lansare sau un pret oficial al acestui handset, dar suntem siguri ca asiaticii se vor bucura de el inaintea clientilor de pe “Batranul Continent”. Se pare ca, dupa o avalansa de telefoane dotate cu camere de 2 megapixeli, noul standard va fi de 5 megapixeli, acesta fiind deja folosit de noile telefoane Sony Ericsson si Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×