O2 ofera telefonul Motorola Motorizr Z8 pe gratis

3.842 ori
<b>O2 ofera telefonul Motorola Motorizr Z8 pe gratis</b>O2 a adaugat Motorola Motorizr Z8 listei de telefoane pe care le ofera impreuna cu un abonament de 35 de lire sterline pe luna. Ati fi dispusi sa platiti 50 de euro pentru un telefon gratuit Motorola? Motorizr Z8, numit si &ldquo;Banana Phone&rdquo; este...

O2 a adaugat Motorola Motorizr Z8 listei de telefoane pe care le ofera impreuna cu un abonament de 35 de lire sterline pe luna. Ati fi dispusi sa platiti 50 de euro pentru un telefon gratuit Motorola?

Motorizr Z8, numit si “Banana Phone” este un slider 3G, care suporta conectivitate HSDPA pentru downloaduri rapide si web browsing de calitate. Terminalul poate fi considerat un smartphone sofisticat, care ruleaza sistemul de operare Symbian UIQ. Z8 este cunoscut si pentru performantele sale la capitolul multimedia, terminalul suportand playback video si functii de inregistrare. MP3 playerul cu care este dotat telefonul ar putea rivaliva cu cel folosit de terminalele din seria Sony Ericsson Walkman.

Motorola Motorizr Z8 include slot pentru carduri microSD, de pana la 4GB, utile pentru a va stoca clipurile si melodiile preferate. Pachetul de feature-uri este completat de o camera de 2 megapixeli, iar ca un bonus telefonul soseste cu headsetul Bluetooth Motorokr S9, care costa “doar” 112 euro. Aceasta oferta destul de costisitoare ne face sa apreciem ideea de “telefon gratuit” drept un vis frumos, ambalat de O2 intr-un pachet atractiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×