Detalii despre camera de 20 de megapixeli a lui Sony Honami: senzor mai mic, bliț Xenon, lentilă Sony G de 28 mm

1.085 ori
<b>Detalii despre camera de 20 de megapixeli a lui Sony Honami: senzor mai mic, bliț Xenon, lentilă Sony G de 28 mm</b>Dintre toate modelele Android care au sosit sau vor sosi în acest an, doar Sony Honami pare să aducă o cameră pe măsura celei de pe Nokia Lumia 1020. și Samsung Galaxy S4 Zoom sună promițător, dar trebuie să îl testăm înainte de a ne...

Dintre toate modelele Android care au sosit sau vor sosi în acest an, doar Sony Honami pare să aducă o cameră pe măsura celei de pe Nokia Lumia 1020. și Samsung Galaxy S4 Zoom sună promițător, dar trebuie să îl testăm înainte de a ne pronunța.

în ce îl privește pe Sony Honami, tocmai au apărut pe web noi informații cu privire la camera sa de 20 de megapixeli. Aflăm că senzorul ar putea fi mai mic decât se speculase inițial și chiar mai mic decât cel de pe Lumia 1020. Camera de nouă generație va sosi cu lungime focală de 5 mm, lentila Sony G de 28 mm și nivel ISO de 1600. Zvonurile cu privire la blițuri sunt contradictorii, forumul de zvonaci Sony Esato afirmând că vom primi bliț LED și Xenon, în vreme ce Phone Arena considera că nu vom avea parte de Xenon.

Rezoluția fotografiilor realizate cu Sony Honami va fi de 5248 x 3936 pixeli, iar senzorul foto va fi unul de 1/2.3", mai mic decât cel de 2/3" de pe Lumia 1020. Un senzor mai mic captează mai puțină lumină, deci e mai slab în condiții de luminozitate scăzută. Noul venit Sony va folosi engine-ul de procesare grafică BIONZ care se bazează pe un CPU Qualcomm Krait. Procesarea specială se baza pe o aplicație de cameră Cybershot, deci acest cameraphone sună foarte bine, dar oare va fi el destul de bun încât să îl întreacă pe Lumia 1020?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×