Detalii despre ceasul GPS Pyxis

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.832 ori
<b>Detalii despre ceasul GPS Pyxis</b>Westech Korea tocmai a lansat un ceas GPS, pe numele sau Pyxis, care include si o bogata baza de date cu exercitii fizice. Printre exercitiile fizice incluse se numara maratonul, excursionismul sau banalele plimbari, evident activitati pentru care veti...

Westech Korea tocmai a lansat un ceas GPS, pe numele sau Pyxis, care include si o bogata baza de date cu exercitii fizice.

Printre exercitiile fizice incluse se numara maratonul, excursionismul sau banalele plimbari, evident activitati pentru care veti avea nevoie de GPS. Veti putea vizualiza rutele pe care le puteti parcurge in avans, planuind un traseu ideal prin doar cateva priviri "la incheietura". Ceasul GPS afiseaza diverse informatii, ca timpul scurs, viteza, distanta si caloriile consumate atunci cand veti alerga sau veti face diferite exercitii.

Puteti chiar sa salvati detaliile fiecarui tur de pista, luand in calcul faptul ca memoria ceasului suporta maximum 2000 de entry-uri. Fanii golfului pot folosi Pyxis, care ii va ajuta, afisand numarul de metri ramasi pana la gaura care asigura victoria. De asemenea ceasul ii va anunta pe viitorii Tiger Woods ce dificultati pot intampina pe traseu, sub forma zonelor cu nisip sau a apei. Se pare ca avem de-a face cu un ceas GPS destul de sportiv si util, dar din pacate nu cunoastem si un pret care sa se potriveasca cu aceste calitati.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×