Nokia.ro s-a relansat!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.564 ori
<b>Nokia.ro s-a relansat!</b>Nokia Romania are o veste buna pentru toti internautii: noul sau site www.nokia.ro este acum disponibil, cu o noua interfata. Procesul face parte dintr-o transformare a tuturor site-urilor Nokia din lume, fiind astfel optimizata experienta online. Atuul...

Nokia Romania are o veste buna pentru toti internautii: noul sau site www.nokia.ro este acum disponibil, cu o noua interfata. Procesul face parte dintr-o transformare a tuturor site-urilor Nokia din lume, fiind astfel optimizata experienta online.

Atuul principal al noii versiuni este functia "Cautare si comparare" care va va ajuta sa vizualizati toate telefoanele preferate, comparandu-le cu alte modele, inainte ca dumnevoastra sa luati o decizie de cumparare. Nokia.ro dispune acum si de o sectiune care permite utilizatorilor sa depisteze magazinele unde sunt puse in vanzare produse Nokia, fie ele puncte de service, filiale ale companiei sau ale partenerilor sai.

Exista imbunatatiri semnificative si la sectiunea Suport si Software, prin intermediul serviciilor optimizate de asistenta si al aplicatiilor necesare pentru orice utilizator Nokia. Conform reprezentantilor producatorului finlandez, toate deciziile luate in procesul de creare a noului site s-au bazat pe feedbackul utilizatorilor. Astfel, au fost folosite studii de piata, in numeroase tari, la acestea participand mii de utilizatori. Conform sondajelor, majoritatea persoanelor care acceseaza un site Nokia fie doresc informatii despre un terminal, fie cauta asistenta.

In Romania, internautii cauta pe Nokia.ro informatii despre telefoane mobile, in special despre cele noi, comparandu-le intre ele. Odata cu lansarea noii versiuni Nokia.ro a fost lansat si un concurs online, la care pot participa toti vizitatorii. Acestia pot identifica modele de telefon mobil care se potrivesc cu 4 profiluri de utilizator, iar premiile sunt terminale mobile accesorii Nokia. Concursul a debutat pe 26 noiembrie si se va incheia pe 23 decembrie.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×