Nokia.ro s-a relansat!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.545 ori
<b>Nokia.ro s-a relansat!</b>Nokia Romania are o veste buna pentru toti internautii: noul sau site www.nokia.ro este acum disponibil, cu o noua interfata. Procesul face parte dintr-o transformare a tuturor site-urilor Nokia din lume, fiind astfel optimizata experienta online. Atuul...

Nokia Romania are o veste buna pentru toti internautii: noul sau site www.nokia.ro este acum disponibil, cu o noua interfata. Procesul face parte dintr-o transformare a tuturor site-urilor Nokia din lume, fiind astfel optimizata experienta online.

Atuul principal al noii versiuni este functia "Cautare si comparare" care va va ajuta sa vizualizati toate telefoanele preferate, comparandu-le cu alte modele, inainte ca dumnevoastra sa luati o decizie de cumparare. Nokia.ro dispune acum si de o sectiune care permite utilizatorilor sa depisteze magazinele unde sunt puse in vanzare produse Nokia, fie ele puncte de service, filiale ale companiei sau ale partenerilor sai.

Exista imbunatatiri semnificative si la sectiunea Suport si Software, prin intermediul serviciilor optimizate de asistenta si al aplicatiilor necesare pentru orice utilizator Nokia. Conform reprezentantilor producatorului finlandez, toate deciziile luate in procesul de creare a noului site s-au bazat pe feedbackul utilizatorilor. Astfel, au fost folosite studii de piata, in numeroase tari, la acestea participand mii de utilizatori. Conform sondajelor, majoritatea persoanelor care acceseaza un site Nokia fie doresc informatii despre un terminal, fie cauta asistenta.

In Romania, internautii cauta pe Nokia.ro informatii despre telefoane mobile, in special despre cele noi, comparandu-le intre ele. Odata cu lansarea noii versiuni Nokia.ro a fost lansat si un concurs online, la care pot participa toti vizitatorii. Acestia pot identifica modele de telefon mobil care se potrivesc cu 4 profiluri de utilizator, iar premiile sunt terminale mobile accesorii Nokia. Concursul a debutat pe 26 noiembrie si se va incheia pe 23 decembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×