Detalii despre noul Pantech C810

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.661 ori
<b>Detalii despre noul Pantech C810</b>Pantech, creatorul celebrului Helio Ocean a anuntat ca va lansa in curand telefonul C810. Acest dual slider va fi oferit publicului de catre operatorul AT&T, in locul celor de la Helio. Din pacate versiunea AT&T are doar avantajul includerii sistemului de...

Pantech, creatorul celebrului Helio Ocean a anuntat ca va lansa in curand telefonul C810. Acest dual slider va fi oferit publicului de catre operatorul AT&T, in locul celor de la Helio.

Din pacate versiunea AT&T are doar avantajul includerii sistemului de operare Windows Mobile 6, in timp ce Helio folosea cu succes reteaua EV-DO Sprint, in locul mediocrei conexiuni EDGE. Daca sunteti un fan Windows Mobile 6, dar v-a placut designul dual sliderului Ocean, puteti achizitiona acel terminal si povesti posesorilor unui C810, cat de rapid este acesta.

Totusi Pantech C810 este o optiune decenta pentru toti clientii din lumea oamenilor de afaceri , care au nevoie de un telefon bazat pe platforma Windows Mobile. Nu stim cu siguranta daca acest handset va oferi suport pentru push email, desi majoritatea terminalelor noi includ aceasta functie. In orice caz, stimc cu siguranta ca telefonul va fi lansat in cel de-al patrulea sfert fiscal al acestui an la pretul de 249.99 dolari cu un abonament pe 2 ani la Sprint.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×