Motorola ROKR E8, doar un zvon?

1.330 ori
<b>Motorola ROKR E8, doar un zvon?</b>Acest telefon a fost mentionat drept un zvon pe numeroase forumuri de specialitate, dar iata ca cum imagini in premiera cu noul Motorola ROKR sunt disponible pentru public: Nu ar trebui sa ne surprinda faptul ca acest terminal mobil va rula Linux OS, in...

Acest telefon a fost mentionat drept un zvon pe numeroase forumuri de specialitate, dar iata ca cum imagini in premiera cu noul Motorola ROKR sunt disponible pentru public:

Nu ar trebui sa ne surprinda faptul ca acest terminal mobil va rula Linux OS, in conditiile in care sistemul sau de operare devine tot mai popular. ROKR E8 are o memorie interna de 2GB, dupa cum putem observa din imagine si este un handset destinat melomanilor care doresc sa aiba mereu muzica "la purtator". Designul sau nu este impresionant, la prima vedere, dar va trebui sa asteptam urmatorul set de imagini pentru a putea judeca modelul la adevarata sa valoare.

Inca un music phone pe piata? Se pare ca producatorii de terminale mobile se vor concentra in urmatorii ani pe functiile de divertisment ale telefoanelor, lasand functiile business la o parte. Ideal ar fi ca ambele functii sa fie imbinate intr-un singur handset de top, dar acest lucru este imposibil, dupa cum ne arata calitatea mediocra a camerelor si a media playerelor la telefoanele business.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×