Telefonul i760 si-a facut aparitia pe site-ul Samsung

1.429 ori
<b>Telefonul i760 si-a facut aparitia pe site-ul Samsung</b>In luna ianuarie a acestui an ati putut afla pentru prima oara vesti despre terminalul mobil Samsung SCH-i760 si acum iata-l pe site-ul oficial al producatorului, pregatit de lansare. Telefonul apare impreuna cu o serie de logo-uri Verizon Wireless,...

In luna ianuarie a acestui an ati putut afla pentru prima oara vesti despre terminalul mobil Samsung SCH-i760 si acum iata-l pe site-ul oficial al producatorului, pregatit de lansare.

Telefonul apare impreuna cu o serie de logo-uri Verizon Wireless, indicand o lansare foarte apropiata in SUA. Handsetul include un keypad numeric, taste navigationale si QWERTY glisant, toate operand cu ajutorul lui Windows Mobile 6 Professional. Printre feature-urile terminalului se numara WiFi 802.11b/g, iar noul Samsung va suporta si conectivitate CDMA EV-DO.

Din pacate i760 include doar o camera de 1.3 megapixeli, prea putin chiar si pentru un fotograf amator. Totusi ne vom consola cu procesorul de 400Mhz folosit de acest terminal, care este dotat si cu un slot pentru carduri microSD. Verizon Wireless nu a inclus inca noul Samsung in oferta sa, dar banuim ca vom vedea o astfel de oferta in curand. Samsung isi consolideaza pozitia in top 3-ul producatorilor de telefoane mobile la nivel mondial, prin numeroase lansari, care au avut loc recent, concurand direct cu rivalii de la Nokia si Sony Ericsson.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×