Detalii despre o posibilă joncțiune între Mediatek și Nvidia apar în presa din Taiwan

Autor:  | Publicat în:  MediaTek 819 ori
<b>Detalii despre o posibilă joncțiune între Mediatek și Nvidia apar în presa din Taiwan</b>Pe l&acirc;ngă zvonurile legate despre Microsoft și dorința companiei de a renunța la Windows Phone, mai există un alt subiect interesant ce a ajuns pe web. Este vorba despre o știre potrivită căreia producătorul chinez de chip-uri, MediaTek, ar...

Pe lângă zvonurile legate despre Microsoft și dorința companiei de a renunța la Windows Phone, mai există un alt subiect interesant ce a ajuns pe web. Este vorba despre o știre potrivită căreia producătorul chinez de chip-uri, MediaTek, ar fi interesat de o posibilă joncțiune cu Nvidia.

Acest detaliu a fost dezvăluit prin intermediul unui raport Economic Daily News, publicație din Taiwan ce susține faptul că Mediatek ar putea încheia un parteneriat de colaborare cu Nvidia, și ulterior lansa produse ce vor fi folosite în domeniul auto. De asemenea, nu este exclusă nici posibilitatea ca Mediatek să achiziționeze afacerea Nvidia.

La scurt timp de la publicarea acestui articol, cei de la MediaTek au făcut o declarație publică prin care dezvăluie că sursa raportului nu a fost cineva din cadrul companiei. Totuși, chinezii au refuzat să comenteze pe seama acestei informații. După cum știți, atât Nvidia, cât și Mediatek dispun de resurse astfel încât să producă chip-uri și pentru piața auto.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×