Detalii despre telefonul Pantech IM-220 Dolphin

1.097 ori
<b>Detalii despre telefonul Pantech IM-220 Dolphin</b>Va amintiti de asa-numitul "telefon banana" produs de LG? Se pare ca acesta s-a intors, dar sub alta brand, Pantech, producatorul lansand un nou terminal al carui design aminteste de o...banana. Numit IM-220 (K) sau Dolphin (astfel se explica forma sa...

Va amintiti de asa-numitul "telefon banana" produs de LG? Se pare ca acesta s-a intors, dar sub alta brand, Pantech, producatorul lansand un nou terminal al carui design aminteste de o...banana.

Numit IM-220 (K) sau Dolphin (astfel se explica forma sa oficial), terminalul este un low-end cu tendinte mid-range. Din pacate handsetul este disponibil doar in Coreea, cel putin deocamdata, la un pret ce nu a fost anuntat oficial. Pe lista sa de feature-uri se afla o camera de 1.3 megapixeli, o aplicatie destinata vizualizarii documentelor Office, Bluetooth, un music player si suport pentru conectivitate HSDPA.

Iata ca pana si designurile inedite si uneori chiar considerate ridicole prind destul de bine, cel putin in Asia, unde telefonul-banana de la LG se pare ca a dictat tonul la capitolul design. Handsetul pare destinat celebritatii si va atrage deci celebritati, cum ar fi Paris Hilton, vedeta care n-ar ezita sa se afiseze cu un telefon in forma de banana. Problema este daca si vedetele autohtone sunt la fel de libertine si deschise la inovatii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×