Detalii despre Video-phone-ul Wi-Fi Creative

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.449 ori
<b>Detalii despre Video-phone-ul Wi-Fi Creative</b>Iata ca pana si inainte de sarbatorile de iarna, FCC "scapa" concepte, imagini si terminale mobile (specificatii tehnice). De data aceasta avem de-a face cu un device wireless, pe numele sau Creative inPerson, pe care-l puteti admira in imaginea...

Iata ca pana si inainte de sarbatorile de iarna, FCC "scapa" concepte, imagini si terminale mobile (specificatii tehnice). De data aceasta avem de-a face cu un device wireless, pe numele sau Creative inPerson, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare:

Putem spune ca acest terminal este un video-phone, dar unul mai elegant. Ne intrebam totusi daca viitorii posesori ai unui astfel de gadget vor tine neaparat sa beneficieze de videoconvorbiri, in conditiile in care destul de multe telefoane suporta aceasta functie. Pe lista de specificatii tehnice a lui Creative inPerson se afla suportul pentru conectivitate Wi-Fi b/g, un webcam integrat, un display cu diagonala de 7 inch, suport VoIP si iesire audio si video.

De asemenea veti beneficia de o lista de contacte, de apeluri si suport video pentru formatul H.264. Un "videofon" este o idee excelenta daca va aflati intr-o tara straina si doriti sa comunicati cu cei dragi, sau sunteti reprezentantul unei companii de top si doriti sa incercati un nou tip de videoconferinta. Banuim ca publicul unui astfel de produs va fi reprezentat in special de companii si firme de renume, de vreme ce utilitatea unui astfel de gadget pentru omul de rand nu este chiar evidenta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×