Amenda de 5% din cifra de afaceri pentru RCS & RDS

2.231 ori
<b>Amenda de 5% din cifra de afaceri pentru RCS & RDS</b>Cu cateva zile in urma, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) i-a anuntat pe reprezentantii companiei RCS & RDS ca furnizorul va fi amendat pentru nerespectarea reglementarilor cu privire la tariful de...

Cu cateva zile in urma, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) i-a anuntat pe reprezentantii companiei RCS & RDS ca furnizorul va fi amendat pentru nerespectarea reglementarilor cu privire la tariful de interconectare.

RCS & RDS a primit si o notificare cu acest scop, mentionandu-se amendarea companiei cu pana la 5% din cifra de afaceri, in cazul nerespectarii unei serii de obligatii. Pentru a evita sanctiunea, compania va trebui sa amendeze acordurile de interconectare, incheiate inaine de 8 august 2007, care fac referire la tarifele percepute pentru "serviciul de interconectare in vederea terminarii la puncte fixe a apelurilor in reteaua RCS & RDS", dupa cum este mentionat intr-un comunicat de presa al ANRCTI.

Pentru a evita contraventia, compania va trebui sa isi respecte obligatiile pana in data de 25 ianuarie, fiind altfel amendata. RCS & RDS a fost anuntata in legatura cu tariful de 1.15 eurocenti/minut in luna august a acestui an, de catre ANRCTI. Acest tarif se aplica in cazul serviciului de interconectare in vederea terminarii la puncte fixe a apelurilor in retea. De asemenea ANRCTI a cerut providerului anumiti termeni in procesul de negociere si interconectare, acestia nefiind respectati de catre companie. RDS & RCS nu a prezent celor de la ANRCTI un raport detaliat despre modul in care sunt aplicate reglementarile, in vreme ce partenerii furnizorului s-a plans ca firma practica aceleasi tarife, de peste 1.15 eurocenti/minut pentru interconectare.

De mentionat este faptul ca RCS & RDS a fost deja amendata in luna septembrie a acestui an, cu 100.000 de lei pentru ca nu a publicat numarul si adresele comutatoarelor unde se realizeaza interconectarea, macar pe pagina sa web.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×