Produse evoMAG.ro

Amenda de 5% din cifra de afaceri pentru RCS & RDS

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 2.113 ori
<b>Amenda de 5% din cifra de afaceri pentru RCS & RDS</b>Cu cateva zile in urma, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) i-a anuntat pe reprezentantii companiei RCS & RDS ca furnizorul va fi amendat pentru nerespectarea reglementarilor cu privire la tariful de...

Cu cateva zile in urma, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) i-a anuntat pe reprezentantii companiei RCS & RDS ca furnizorul va fi amendat pentru nerespectarea reglementarilor cu privire la tariful de interconectare.

RCS & RDS a primit si o notificare cu acest scop, mentionandu-se amendarea companiei cu pana la 5% din cifra de afaceri, in cazul nerespectarii unei serii de obligatii. Pentru a evita sanctiunea, compania va trebui sa amendeze acordurile de interconectare, incheiate inaine de 8 august 2007, care fac referire la tarifele percepute pentru "serviciul de interconectare in vederea terminarii la puncte fixe a apelurilor in reteaua RCS & RDS", dupa cum este mentionat intr-un comunicat de presa al ANRCTI.

Pentru a evita contraventia, compania va trebui sa isi respecte obligatiile pana in data de 25 ianuarie, fiind altfel amendata. RCS & RDS a fost anuntata in legatura cu tariful de 1.15 eurocenti/minut in luna august a acestui an, de catre ANRCTI. Acest tarif se aplica in cazul serviciului de interconectare in vederea terminarii la puncte fixe a apelurilor in retea. De asemenea ANRCTI a cerut providerului anumiti termeni in procesul de negociere si interconectare, acestia nefiind respectati de catre companie. RDS & RCS nu a prezent celor de la ANRCTI un raport detaliat despre modul in care sunt aplicate reglementarile, in vreme ce partenerii furnizorului s-a plans ca firma practica aceleasi tarife, de peste 1.15 eurocenti/minut pentru interconectare.

De mentionat este faptul ca RCS & RDS a fost deja amendata in luna septembrie a acestui an, cu 100.000 de lei pentru ca nu a publicat numarul si adresele comutatoarelor unde se realizeaza interconectarea, macar pe pagina sa web.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×