Detalii noi despre Xbox 720, ochelari speciali 3D, cloud gaming și gaming pe Nokia!

1.343 ori
<b>Detalii noi despre Xbox 720, ochelari speciali 3D, cloud gaming și gaming pe Nokia!</b>O serie de slide-uri din proiectul lui Xbox 720 au ajuns pe web și se pare că ele implică mai mult decât consola, menționând și gaming-ul pe mobil, ochelari speciali 3D și chiar Nokia. Toate acestea sunt planurile Microsoft pentru perioada de...

O serie de slide-uri din proiectul lui Xbox 720 au ajuns pe web și se pare că ele implică mai mult decât consola, menționând și gaming-ul pe mobil, ochelari speciali 3D și chiar Nokia. Toate acestea sunt planurile Microsoft pentru perioada de până în 2015, când "orice ecran și orice terminal mobil va oferi experienta Xbox".

Așa-numitul Xbox 720 pare a folosi formatul Blu-ray și oferă suport pentru grafică 3D, accelerare video 2XHD și jocuri de 4 până la 6 ori mai arătoase decât cele de pe Xbox 360. Se menționează și un Kinect 2 și perspectiva ușor înspăimântătoare a unei "integrări perfecte între luma digitală și cea fizică". în 2015 vor apărea senzori locali, în vreme ce prin 2013 sau 2014 ar trebui să apară noul Xbox. Arhitectura Yukon va fi în spatele noului procesor de Xbox, cu o țintă de performanță de 8 ori mai mare decât cea de pe Xbox 360, consum mai scăzut, proces de producție de 22 nm și un cost de producție de 225 de dolari.

Xbox 720

Pe undeva prin lista uriașă de slide-uri am găsit și faptul că în viitor vom putea juca titluri reale de Xbox și nu unele adaptate pe telefoanele Nokia Lumia cu Windows Phone 8. Va fi implementat și un sistem de streaming al jocurilor pe tableta și telefon pentru a permite mai multor persoane să ia parte la aceeași experiență și nu doar cei din fața televizorului. Apple TV este listat că produs rival aici și se pare că noul Xbox va avea și rol de set top box, hub multimedia și gadgetul principal pentru playback media din sufragerie.

și toate aceste informații fantastice vin cu o zi înainte de evenimentul Microsoft de luni... gata de surprize deosebite?

Xbox 720

Xbox 720

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×