iPhone 5 alungit acum și pe alb, creatorul conceptului care a păcălit Gizmodo se Întoarce

2.755 ori
<b>iPhone 5 alungit acum și pe alb, creatorul conceptului care a păcălit Gizmodo se Întoarce</b>Pe la mijlocul acestei săptămâni Mobilissimo.ro a publicat un material cu câteva fotografii presupuse ale lui iPhone 5 și am abordat cu precauție subiectul la acel moment. S-a dovedit că acestea erau doar o creație a lui Martin Hajek, care le-a...

Pe la mijlocul acestei săptămâni Mobilissimo.ro a publicat un material cu câteva fotografii presupuse ale lui iPhone 5 și am abordat cu precauție subiectul la acel moment. S-a dovedit că acestea erau doar o creație a lui Martin Hajek, care le-a postat pe Flickr cu o aură de mister în jurul lor. Gizmodo a înghițit gălușca și a publicat un material cu “fotografii REALE ale lui iPhone 5”, dar apoi a șters articolul.

Hajek se întoarce și aceasta este probabil cea mai bună editare foto pe care am văzut-o în ultimul an deoarece el a avut grijă chiar și să pună amprente pe spatele lui iPhone 5 în varianta albă. Pentru a crea acest concept designerul a luat în calcul toate zvonurile și componentele ajunse pe web în ultima vreme. Astfel, vedem o cameră Facetime mutată, un panou spate central separat de partea de sus și de jos, un iPhone mai lung decât de obicei, cu ecran de 4.1 inch și difuzoare mai mari și cu grilă modificată în partea inferioară.

iPhone 5 alungit acum și pe alb, creatorul conceptului care a păcălit Gizmodo se Întoarce

Designerul menționează și că "albul este noul negru" și afirmă că acest terminal rulează iOS 6.0 pe un ecran 16:9. Dacă nu mă înșel este afișată pe ecran aplicații PassBook, prezentată la începutul acestei săptămâni la WWDC 2012. șansele sunt foarte mari ca noul iPhone să arate astfel și mi-e greu să cred că va veni cineva cu un concept mai bun.

iPhone 5 alungit acum și pe alb, creatorul conceptului care a păcălit Gizmodo se Întoarce

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×