Deutsche Telekom consideră că businessul său va evolua în România, dar şi că piaţa ar trebui să aibă condiţii diferite!

1.633 ori
<b>Deutsche Telekom consideră că businessul său va evolua în România, dar şi că piaţa ar trebui să aibă condiţii diferite!</b>2015 nu a fost chiar anul ideal pentru Telekom, care a anunţat rezultate financiare &icirc;n scădere faţă de 2014. Azi avem şi o viziune de ansamblu despre piaţa locală &icirc;n urma unui interviu realizat de Ziarul Financiar cu Claudia Nemat,...

2015 nu a fost chiar anul ideal pentru Telekom, care a anunţat rezultate financiare în scădere faţă de 2014. Azi avem şi o viziune de ansamblu despre piaţa locală în urma unui interviu realizat de Ziarul Financiar cu Claudia Nemat, membru al comitetului de conducere Deutsche Telekom. Aceasta declară că ea considera că businessul se va îmbunătăţi, dar îşi doreşte şi condiţii diferite pe piaţă.

De la debutul Telekom în România în 2014, operatorul a avut diferite probleme, în special cu concurenţa. Avem exemplul celor de la Vodafone cu campania "Gratis la Cartela", Telekom restricţionând numărul folosit de operator în campanie. Apoi există şi pericolul Digi, care "fură" clienţi de la toţi cei 3 mari operatori, prin preţurile sale foarte scăzute.

Practic RDS & RDS joacă după propriile sale reguli, de aici şi dorinţa oficialului mai sus menţionat de "existența a unor condiţii diferite pe piaţă". Din acelaşi interviu aflăm că în 2016 Telekom va investi în extinderea reţelei de fibră optică de la 1.4 milioane de gospodarii la 2 milioane. Întrebată dacă se ia în calcul o ieşire din România, Nemat a răspuns că nu şi că ea crede în continuare în piaţa locală.

Membrul din cadrul comitetului de conducere DT şi-a exprimat şi încrederea în CEO-ul Miroslav Majoros, care conduce Telekom România şi are ca scop îmbunătăţirea businessului companiei. Aflaţi mai multe detalii din interviul complet aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×