1 Martie vine la eMAG cu promoții pe toate gusturile; iată câteva dintre sugestii din categoria smart

1.619 ori
<b>1 Martie vine la eMAG cu promoții pe toate gusturile; iată câteva dintre sugestii din categoria smart</b>Lăsăm &icirc;n spate o iarnă friguroasă, și ne &icirc;ndreptăm atenția către prima zi a lunii martie - moment sărbătorit și de către numeroși retaileri din țara noastră. Este vorba desigur despre campanii speciale de reduceri, cum este și...

Lăsăm în spate o iarnă friguroasă, și ne îndreptăm atenția către prima zi a lunii martie - moment sărbătorit și de către numeroși retaileri din țara noastră. Este vorba desigur despre campanii speciale de reduceri, cum este și cea organizată de eMAG în perioada 29 februarie - 8 martie 2016.

Avem la dispoziție o gamă largă de produse și promoții pe toate gusturile, acestea picând la fix pentru lista noastră de cumpărături. În tendințe se află device-urile colorate în nuanțe de roz, dar și produsele cosmetice, sau accesoriile vestimentare - toate acestea fiind comercializate în acest moment de eMAG.

Asus ZenFone Selfie

Cum noi suntem axați mai mult spre partea tehnologică, în rândurile de mai jos veți găsi două sugestii de produse smart numai bune de oferit persoanelor dragi. Un telefon ce se încadrează de minune în această categorie este și Asus ZenFone Selfie în varianta de culoare roz, telefon ce promite selfie-uri de top.

Withings Activite POP

În această perioadă puteți achiziționa terminalul la un preț de 1.159 lei, fiind vorba despre o reducere aplicată de 10%. De asemenea, ne atrage atenția și smartwatch-ul Withings Activite POP, model ce păstrea un look clasic oferind în același timp și funcții smart. Disponibil tot pe roz, acest ceas costă doar 499 lei.

Oferta eMAG este cu mult mai variată decât cele două produse mai sus prezentate, așa că vă invităm pe pagina magazinului pentru mai multe sugestii cu ocazia zilelor de 1 și 8 Martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×