Smiley devine ambasador Huawei în România, anunţat în cadrul unui eveniment oficial local + concert (Video)

1.879 ori
<b>Smiley devine ambasador Huawei în România, anunţat în cadrul unui eveniment oficial local + concert (Video)</b>Smiley a fost numit ambasador de brand pentru compania Huawei în România

Dacă la nivel internaţional Scarlett Johansson (Black Widow în filmele Marvel) şi Henry Cavill (Superman) reprezintă Huawei, pe plan local avem un reprezentat din domeniul muzical pentru brandul chinez. Astăzi, pe 1 iunie, în cadrul unui eveniment organizat la Arenele Romane, în Bucureşti Smiley a fost numit ambasador de brand pentru compania Huawei.

Cu Lucian Mândruţă ca amfitrion la eveniment şi cu un oficial Huawei făcând această numire, întrega conferinţă a prefaţat un concert al lui Smiley, ce părea destinat celor mici, dacă mă iau după publicul prezent. Acelaşi eveniment ne-a adus şi lansarea pe plan local, la nivel oficial a lui Huawei P9 Lite, care a primit şi un spot TV high-def, cu Smiley şi trupa sa ca personaje.

Artistul a realizat şi un selfie cu oficialul Huawei, dar şi cu doritorii din public şi din rândul jurnaliştilor. De ce Huawei? Smiley a afirmat că îi place în special motto-ul companiei "Make it Possible", care a fost reflectat şi de urcările sale după momente grele în cariera şi viaţa personală. Cântăreţul a fost întrebat şi ce gadgeturi preferă şi a acordat interviuri televiziunilor locale, imediat după lansare. El a amintit în special de sintetizatoare şi de aparatul său DSLR.

De remarcat că în cadrul concertului de la Arenele Romane, unde au participat mii de oameni există şi o cabină specială Huawei, unde se puteau testa modelele P9 şi P9 Lite. Un banner uriaş Huawei de pe Arene semnala că întreg eveniment stă sub semnul firmei care a readus Leica în mainstream prin flagship-ul său şi care se afla pe podiumul producătorilor smartphone. Poate că va găsi şi un ambasador la nivel sportiv la noi în ţară, dacă tot are Messi probleme cu legea mai nou. 

Înregistrarea integrală a evenimetului o puteți urmări mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×