Telekom restricționează numărul folosit de Vodafone pentru campania “Gratis la Cartela! Primesti si net si telefon; iată detalii

2.185 ori
<b>Telekom restricționează numărul folosit de Vodafone pentru campania “Gratis la Cartela! Primesti si net si telefon; iată detalii</b>Aproape de sf&acirc;rșitul lunii noiembrie, mai precis pe data de 23, prin intermediul unui articol vă prezentam o serie de noutăți aduse de către Vodafone pentru utilizatorii de cartele pre-paid. Una dintre aceste noutăți consta &icirc;n campania...

Aproape de sfârșitul lunii noiembrie, mai precis pe data de 23, prin intermediul unui articol vă prezentam o serie de noutăți aduse de către Vodafone pentru utilizatorii de cartele pre-paid. Una dintre aceste noutăți consta în campania “Gratis la Cartelă! Primești și net și telefon” ce se adresa și utilizatorilor Telekom.

Prin înscrierea în acest program, posesorii de cartele primesc recompense pentru fiecare minut efectuat către un număr Vodafone. Recompensele constă în 10 Mb / minut vorbit, respectiv 10 credite telefon pentru fiecare apel către Vodafone, unități ce aveau să fie adunate pe un număr de cartelă Orange.

Ineditul vine astăzi, moment în care reprezentanții Vodafone România anunță faptul că Telekom a restricționat numărul folosit de operator în cadrul campaniei (0722.10.10.10), cel mai probabil pe seama unui volum mare de utilizatori ce au decis să se înscrie în programul derulat la ora actuală de către Vodafone.

Folosindu-se de numărul prezentat mai sus, utilizatorii de cartele Telekom se puteau înscrie în campanie printr-un simplu mesaj cu textul DA, lucru ce nu mai este posibil în acest moment. Totuși, în cazul în care doriți să vă înscrieți în promoție, Vodafone vă invită să utilizați platforma online vodafone.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×