Deutsche Telekom și Airbnb încheie un parteneriat pentru călătorii mai înțelepte

391 ori
<b>Deutsche Telekom și Airbnb încheie un parteneriat pentru călătorii mai înțelepte</b>Deutsche Telekom, companie ce &icirc;ncep&acirc;nd de anul trecut se regăsește și la noi pe plan local sub forma operatorului Telekom Rom&acirc;nia, a anunțat astăzi faptul că &icirc;mpreună cu Airbnb, celebra platformă prin care putem...

Deutsche Telekom, companie ce începând de anul trecut se regăsește și la noi pe plan local sub forma operatorului Telekom România, a anunțat astăzi faptul că împreună cu Airbnb, celebra platformă prin care putem închiria camere oriunde în jurul lumii, a încheiat un partneriat pntru călătorii mai înțelepte.

Aflăm că utilizatorii serviciilor Telekom din toate cele 13 piețe europene ale grupului, inclusiv România, vor avea parte de o ofertă specială în această primăvară, oferă ce constă în faptul că fiecare client Telekom ce se înregistrează pe Airbnb va primi un voucher în valoare de 30 euro pentru următoarea călătorie.

În acest moment, Airbnb are o ofertă foarte variată de opțiuni de cazare, la diferite categorii de prețuri, în peste 34.000 de orașe și 190 țări. Prin intermediul Airbnb vom fi găzduiți și noi în Barcelona la timp pentru târgul Mobile World Congress 2015.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×