Galaxy S6 ar putea sosi până la urmă într-o carcasă de sticlă; zvon lansat chiar de Samsung Norvegia

1.023 ori
<b>Galaxy S6 ar putea sosi până la urmă într-o carcasă de sticlă; zvon lansat chiar de Samsung Norvegia</b>Printre cele mai populare smartphone-uri &icirc;ncă nelansate despre care vorbim aproape zilnic, se numără at&acirc;t HTC One M9, c&acirc;t și Samsung Galaxy S6. Acesta din urmă a fost zărit de nenumărate ori &icirc;n cadrul unor imagini randate,...

Printre cele mai populare smartphone-uri încă nelansate despre care vorbim aproape zilnic, se numără atât HTC One M9, cât și Samsung Galaxy S6. Acesta din urmă a fost zărit de nenumărate ori în cadrul unor imagini randate, dar și într-o serie de teasere oficiale din partea sud-coreeniilor.

Astăzi, scăpările continuă prin intermediul Samsung Norvegia, filială ce postează o nouă imagine teaser referitoare la funcțiile telefonului. Astfel, ni se dezvăluie sub forma unui zvon faptul că modelul Galaxy S6 ar putea sosi cu o carcasă realizată complet din sticlă.

Cu toate acestea, un corp uni-body din sticlă pare a fi greu de crezut, așă că o combinație dintre două panouri de sticlă și o ramă metalică ar putea deveni realitate. Tot Samsung Norvegia a mai postat anterior și alte zvonuri ce făceau referire la posibila prezență a unor difuzoare stereo frontale, și a unui display curbat de mari dimensiuni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×