Diamond Cam Mobile TM-M800G, cel mai mic telefon mobil din lume

Autor:  | Publicat în:  Touchmate 6.046 ori
<b>Diamond Cam Mobile TM-M800G, cel mai mic telefon mobil din lume</b>Samsung este autorul celui mai subtire telefon mobil din lume, un membru al Editiei Ultra, cu o latime de doar 5,9 mm, dar nu a oferit niciodata un telefon mobil care sa castige reputatia de a fi chiar cel mai mic telefon din lume. In timp ce cei mai...

Samsung este autorul celui mai subtire telefon mobil din lume, un membru al Editiei Ultra, cu o latime de doar 5,9 mm, dar nu a oferit niciodata un telefon mobil care sa castige reputatia de a fi chiar cel mai mic telefon din lume. In timp ce cei mai multi producatori s-au concentrat asupra subtirimii terminalelor, alti utilizatori sunt inca interesati de cat de mici sunt.

Touchmate, un subsidiar al companiilor Quality Group, introduce acum cel mai mic telefon mobil din lume, Diamond Cam Mobile TM-M800G. Masoara nu mai mult de 3 × 9 cm, si cantareste cam 99 de grame.

      Diamond Cam Mobile TM-M800G

In ciuda marimii sale mici, cuprinde totusi optiunile obisnuite, inclusiv un media player cu suport pentru formatul MP3 si MP4, memorie interna de 128MB care poate fi extinsa printr-un slot al cartelei de memorie T-Flash, o camera de 1,3 megapixeli si recorder audio/video.

"Mobilul Diamond Cam, in prezent sunt disponibil in toate centrele TOUCHMATE, Sharaf DG, CompuMe si Computer Centre-Sharjah. Aceste telefoane, al caror target este multimea ce urmeaza tendintele in moda care vrea sa iasa in evidenta cu un telefon care are toate optiunile dar care totusi sa aiba un aspect deosebit, constituie prima serie de telefoane mobile pe care intentionam sa le lansam in regiune. Planurile noastre de viitor includ introducerea unor modele mai noi si parteneriate strategice cu si mai multi distribuitori importanti de telefoane mobile de-a lungul GCC. Suntem increzatori ca extinderea noastra va fi una reusita.", a spus Vasant Menghani, director executiv al Touchmate.

Handsetul este disponibil in variante negru auriu si argintiu si sunt incrustate cu un cristal Swarovski autentic, gravat cu un design floral elegant, de unde si numele Diamond Cam Mobile. La achizitionare, este vandut intr-un ambalaj din piele si include o baterie in plus. Telefonul mobil a fost scos pe piata ca parte a unei oferte strategice care sa dea peste cap piata in extindere a telefoniei mobile, in special regiunea IMEA, in cadrul careia Touchmate spera sa atraga clienti printr-un handset mic si stilat care totusi ofera o functionalitate extinsa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×