Poze top-secret cu noul Sony Ericsson M610i "Elena"

1.660 ori
<b>Poze top-secret cu noul Sony Ericsson M610i "Elena"</b>Am tot asteptat vesti si poze ale noului smartphone de la Sony Ericsson, inca de cand zvonurile legate de acesta au inceput sa apara... In sfarsit iata niste poze oficiale cu modelul "Elena": Cum deosebim pozele trucate de cele reale? Iata ca, avand putin...

Am tot asteptat vesti si poze ale noului smartphone de la Sony Ericsson, inca de cand zvonurile legate de acesta au inceput sa apara... In sfarsit iata niste poze oficiale cu modelul "Elena":

Cum deosebim pozele trucate de cele reale? Iata ca, avand putin spirit de observatie am putea spune ca acea culoare mov a carcasei ne-a facut sa credem ca avem de-a face cu imagini autentice. Cat de expert poate deveni cineva in Photoshop, incat sa produca asa ceva? In orice caz, cu terminalul Elena eliberat in "salbaticie" putem numara saptamanile pana la punerea in comert a acestui telefon.

Pe langa un nume feminin, ce mai include M610i? Raspunsul este extrem de multumitor, variind de la o camera de 3.2 megapixeli cu autofocus, tehnologie WiFi pana la conectivitate HSDPA. Nu suntem siguri dar s-ar putea ca "Elena" sa fie "sora" modelului Lizzy, la fel de asteptat ca si acesta. Iata in sfarsit o serie de poze scapate de la producator, in acest caz Sony Ericsson si ...miracol! Nu este vorba despre un model Walkman, ultimul fiind la fel de asteptat ca si acela mentionat de-a lungul articolului.

Cand vom vedea telefonul Elena in Romania? Probabil candva intre lansarea iPhone si ... peste ani...

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×