Poze top-secret cu noul Sony Ericsson M610i "Elena"

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.618 ori
<b>Poze top-secret cu noul Sony Ericsson M610i "Elena"</b>Am tot asteptat vesti si poze ale noului smartphone de la Sony Ericsson, inca de cand zvonurile legate de acesta au inceput sa apara... In sfarsit iata niste poze oficiale cu modelul "Elena": Cum deosebim pozele trucate de cele reale? Iata ca, avand putin...

Am tot asteptat vesti si poze ale noului smartphone de la Sony Ericsson, inca de cand zvonurile legate de acesta au inceput sa apara... In sfarsit iata niste poze oficiale cu modelul "Elena":

Cum deosebim pozele trucate de cele reale? Iata ca, avand putin spirit de observatie am putea spune ca acea culoare mov a carcasei ne-a facut sa credem ca avem de-a face cu imagini autentice. Cat de expert poate deveni cineva in Photoshop, incat sa produca asa ceva? In orice caz, cu terminalul Elena eliberat in "salbaticie" putem numara saptamanile pana la punerea in comert a acestui telefon.

Pe langa un nume feminin, ce mai include M610i? Raspunsul este extrem de multumitor, variind de la o camera de 3.2 megapixeli cu autofocus, tehnologie WiFi pana la conectivitate HSDPA. Nu suntem siguri dar s-ar putea ca "Elena" sa fie "sora" modelului Lizzy, la fel de asteptat ca si acesta. Iata in sfarsit o serie de poze scapate de la producator, in acest caz Sony Ericsson si ...miracol! Nu este vorba despre un model Walkman, ultimul fiind la fel de asteptat ca si acela mentionat de-a lungul articolului.

Cand vom vedea telefonul Elena in Romania? Probabil candva intre lansarea iPhone si ... peste ani...


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×