Produse evoMAG.ro

Dictionare electronice high tech, din Coreea

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.609 ori
<b>Dictionare electronice high tech, din Coreea</b>Acest gadget elegant produs in Coreea este un dictionar care cuprinde informatii din orice domeniu, dovedindu-se extrem de util pentru turisti. De asemenea, dictionarul electronic suporta playback audio si video, dar si streaming live TV si playback radio...

Acest gadget elegant produs in Coreea este un dictionar care cuprinde informatii din orice domeniu, dovedindu-se extrem de util pentru turisti.

De asemenea, dictionarul electronic suporta playback audio si video, dar si streaming live TV si playback radio FM. Veti putea citi si carti electronice cu ajutorul gadgetului, pe care il putem deja considera un companion de nadejde pentru un turist. Terminalul suporta inregistrare vocala si include un organizer care poate fi sincronizat cu Outlook, iar utilizatorii sai vor putea savura si jocuri Flash cu ajutorul dictonarului, daca doresc.

Ce lipseste gadgetului? Functiile unui telefon..., dar astfel de feature-uri nu sunt neaparat necesare pentru succesul unui dictionar electronic. Totusi ne intrebam cine ar cumpara un astfel de device, cand exista deja telefoane care includ dictionare virtuale sub forma de softuri. Pretul este de asemenea important, dictionarul coreean costand 381 de dolari, pret destul de piperat pentru un astfel de produs fabricat in Asia.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×