Headsetul Bluetooth LG Prada intra in scena

Autor:  | Publicat în:  LG 1.707 ori
<b>Headsetul Bluetooth LG Prada intra in scena</b>LG tocmai a lansat cel mai nou headset Bluetooth destinat publicului constituit din fanii terminalului Prada. LG Prada Bluetooth este un headset care reprezinta perechea perfecta pentru LG KE850, cunoscut sub numele de Prada Phone. Judecand dupa marimea...

LG tocmai a lansat cel mai nou headset Bluetooth destinat publicului constituit din fanii terminalului Prada.

LG Prada Bluetooth este un headset care reprezinta perechea perfecta pentru LG KE850, cunoscut sub numele de Prada Phone. Judecand dupa marimea acestui gadget, avem de-a face cu un headset destul de mare ca dimensiuni, dar si astfel de caracteristici au avantajulor lor. Folosind un design care se axeaza pe lungime, in defavoarea latimii se creeaza spatiu pentru un display LCD care afisaza viata bateriei, volumul, numele terminalului si poate ID-ul apelantului.

Inca o data, nu avem numeroase informatii despre acest headset, dar se pare ca vom plati destul de mult pentru a achizitiona gadgetul ce poarta brandingul "Prada". Utilizatorii mai extravaganti vor prefera headsetul ca accesoriu ideal pentru Prada Phone-ul personal, poleit cu aur si impodobit cu pietre pretioase. Pentru clientul de rand, tot ce va conta va fi durata vietii bateriei si factorul de cool pe care il da oricui un accesoriu de acest tip.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×