Apple nu uraste hackerii lui iPhone!

Autor:  | Publicat în:  Apple 855 ori
<b>Apple nu uraste hackerii lui iPhone!</b>Se pare ca acest gen de dilema etica este tot mai prezent in ziua de azi: pe de o parte clientii doresc noua "jucarie" Apple atat de mult, iar pe de alta, acestia se simt vinovati deoarece supun terminalul unui hack. Acum putem in sfarsit sa abordam...

Se pare ca acest gen de dilema etica este tot mai prezent in ziua de azi: pe de o parte clientii doresc noua "jucarie" Apple atat de mult, iar pe de alta, acestia se simt vinovati deoarece supun terminalul unui hack.

Acum putem in sfarsit sa abordam problema hackingului cu calm, dupa declaratia lui Greg Joswiak, care a confirmat o pozitie neutra Apple, in privinta hackurilor. Consideram ca firma lui Steve Jobs nu si-ar dori sa se razboiasca cu producatorii de aplicatii third-party pentru problemele cauzate de noile hackuri. Apple spera doar ca aplicatiile mentionate anterior nu vor genera probleme aplicatiilor deja existente si firmware-urilor viitoare.

Declaratia de neutralitate, venind de la reprezentantii companiei producatoare a lui iPhone este un pas in fata, dar nu chiar un tutorial al lui Steve Jobs despre hackingul terminalului... Mai avem de asteptat pana la a avea acces liber la deblocarea SIM-urilor dupa pofta inimii, in special daca este vorba despre un handset precum cel produs de Apple. Macar noua metoda de hacking presupune modificari ale softurilor si nu ale hardaware-ului, scazand riscul de a distruge telefoane in mod inutil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×