Digi Mobil dezvăluie o listă a telefoanelor Samsung ce vor primi suport pentru Voce LTE și Voce WiFi din 2018

2.682 ori
<b>Digi Mobil dezvăluie o listă a telefoanelor Samsung ce vor primi suport pentru Voce LTE și Voce WiFi din 2018</b>Prin intermediul unui comunicat de presă cei de la Digi Mobil ne dezvăluie astăzi o listă a telefoanelor Samsung ce vor primi suport pentru serviciile Voce 4G și Voce Wi-Fi odată cu un update software ce sosește în prima parte a anului

Săptămâna trecută aflam ce terminale Allview sunt compatibile cu serviciile Voce 4G și Voce Wi-Fi din oferta operatorului Digi Mobil și totodată vedea noutățile din zona smartphone puse la dispoziția cumpărătorilor. Acum Digi Mobil ne prezintă și lista telefoanelor Samsung care vor primi suport pentru serviciile mai sus menționate începând cu prima parte a anului viitor.

Suntem informați că testele de compatibilitate pentru aceste tehnologii au fost finalizate cu succes și că pe lista telefoanelor se află Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy J3 (2017) și Galaxy J5 (2017). În acest moment duo-ul Galaxy S8 și S8+ beneficiază de suport VoLTE, urmând ca din februarie 2018 să se activeze și suportul pentru Voce Wi-Fi prin intermediul unei actualizări software.

Galaxy J5 (2017) va fi actualizat în ianuarie 2018 cu software-ul ce va oferi suport-ul Voce 4G, iar J3 (2017) va primi aceeași funcționalitate o lună mai târziu. După cum bine știți, serviciul VoLTE facilitează conectarea foarte rapidă a apelurilor și reducerea sub două secunde a timpului de așteptare din momentul inițierii apelului și până în momentul în care e apelat telefonul unui destinatar din rețea care utilizează tot Voce 4G.

Utilizatorii ce folosesc serviciul Voce Wi-Fi vor remarca o acoperire mai bună de voce în interiorul casei, mai ales în acele zone cu semnal redus sau chiar fără semnal de rețea mobilă. Ambele servicii pot fi activate și utilizate gratuit pentru toate abonamentele din ofertă! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×